luni, 4 octombrie 2010

Cum scap de mobila veche

Cum scap de mobila veche ?

O intrebare buna atunci cand inlocuiti mobila, cand mostetiniti o locuinta cu mobilier cu tot, atunci cand fostul proprietar va lasa viitoarea casa plina !

Solutia este oferita de noi din 2004 !

Oferim servicii de evacuare mobila veche, eliberare locuinte de la A la Z ! Noi te scapam de mobila veche, obiecte uzate si alte vechituri.

Detinem utilitare pentru transport, incapatoare si cu acces in toatele zonele, chiar si in centru !
Cum se desfasoara activitatea:
Personalul nostru calificat si instruit, demonteaza mobila veche, o incarca in utilitara si o transporta in locuri special amenajate.
Prea simplu ? Foarte simplu!
Sunati la 0727 656 366, explicati ce aveti de aruncat si veti obtine un pret corect.

Personalul nostru se ocupa de toate operatiunile, clientul nu trebuie sa depuna nici un efort.

Ridicam paturi, dulapuri, canapele, evacuam electrocasnice si electronice, covoare si perdele, farfurii si oale, borcane si butoaie, usi si ferestre, linoleu si parchet, chiuvete sau wc-uri, draperii si galerii, moloz si deseuri, scaune si scaunele...cam tot ce se poate gasi intr-o locuinta.

De ce apelati la astfel de servicii ?
In Bucuresti sunt foarte putin care mai ard lemne la soba, nimeni nu vine sa le ridice cand aveti nevoie, daca mobilierul mai poate fi refolosit - este costisitor transportul pana la bunica la tara, de cele mai multe ori mobila veche - este foarte veche incat nu o mai poate utiliza nimeni !

Utilitarele suporta o incartura de aproximativ 2,5 tone si un volum de 10 metri cubi.








Servicii complete de evacuare mobila veche.

Situatiile in care sunteti incurcat de mobila veche, de vechituri, inclusiv obiectele uzate din pod, pivnita sau garaj, noi avem solutia pentru dumneavoastra, cea mai buna solutie de a scapa de mobila veche.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu