vineri, 27 iunie 2014

Aruncare de mobila veche

Aruncare de mobila veche din camere cu muncitori pentru demontare si incarcare. Mobilierul din vila care o inlocuiti nu aveti ce face cu ea ? ati gasit o clarificare contemporana. Echipa noastra va elibereaza incaperea de mobila veche. Fie ca este uzat sau nefolositor. Debarasam  incaperi total sau partial, ridicam doar patul vechi sau canapeaua. Transport mobila veche la 0729661611, cu o zi inainte, sau in caz de urgenta in aceeasi zi.

Aruncare de mobila veche, clientul precizeaza orice lucru de care vrea sa se elibereze, stabilim pretul si rezolvam la ora programata. Pentru cererile de golire apartament totala, nu este neaparat de insirarea obiectelor. Ridicam, odata cu mobila sufragerie, vesela, textile, borcane, galeti, lucruri vechi de indiferent de natura. Va putem elibera  boxa, garajul sau diverse dependinte de indiferent de lucruri vechi. Daca mobile de sufragerie mai poate fi utilizat umblam sa gasim un om pentru al darui.

Aruncare de mobila veche si transport moloz

Transportat moloz de la modernizari cu basculabile de 3.5 t, deseuri de apartament vrac de la reamenajari. Ofertele noastre sunt utile beneficiarilor cu cantitati mari. Pentru amenajarile, de la garsoniera, oferim un serviciu de saltat deseuri de apartament cu saltare din apartament. Va asiguram muncitori care se ocupa de transportat moloz de la demolari si incarcarea in basculabila. Resturile de la demolari este precis sa fie in saci, care sa nu aiba greutatea mai mult de 40 de kilograme pentru a putea fi manipulate.

Putem sa luam si diverse genuri de resturi de la reabilitari, ramase la curatenie: porti, ferestre, usi, televizoare vechi, linoleum, copaci. Acestea vor fi transportate din garsoniera si transportate cu liftul pana la parter. Pentru lucrarile la amenajarile voluminoase, va  putem inchiria containere de saltat gunoaie. Aceste containere au capacitatea de 7 mc si se stationeaza pe o durata de pana la 3 zile, in acest curs, clientul are raspunderea sa garanteze incarcarea resturilor de la demolari, apoi, se ia si se duce la groapa de gunoi. Containerele se pot oferi de luni pana sambata, cu solicitare anterioara cu 24 ore. Containerele se pot inlocui de mai multe ori intr-o zi, acolo unde este uti. Daca se realizeaza o daramare, atunci vom garanta un flux de ridicare-inlocuire permanent. Va punem la dispozitie servicii de transportat resturi de la reabilitari pentru indiferent de capacitate in orice spatiu din Bucuresti. Deviem orice volum cu masini de 3,5 t sau containere.

Transport nisip pentru lucrarile de reamenajare si contructii. Aducere nisip in volum de la 1 pana la 3 metri cubi. Procurat nisip in indiferent de sector a orasului, nisipul este varsat si se basculeaza la poarta sau in curtea beneficiarului. Nisipul poate fi intrebuintat si pentru stabilirea pavajului, pentru sape, tencuieli si zidarii. Putem aduce si diferite agregate de balastiera, respectiv balastru, refuz de ciur, margaritar, pietris, balast de terasa, balast de rau, etc. Putem livra pamant de umplutura sau pamant vegetal, pentru gradini.

Aruncare de mobila veche cu utilitara basculabila. Putem semna conlucrari cu firme de amenajari interioare pentru transportatul deseurilor de la bloc sau de la lucrari mai largi. Putem conlucrari cu firme de amanajri gradini pentru cararea gunoiului de la demolari, sau transport de pamant vegetal. Mutarea de mobila sufragerie de la o locatie la alta cu masini si muncitori.  Deplasari lucruri de mobilier bucatarie, mutari totale sau mutare canapea sau frigider. Incredintam mutare de mobile in tara cu plecare din Bucuresti. Indiferent ce lucru aveti de mutat, cu noi gasiti cea mai buna solutie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu