marți, 13 noiembrie 2012

Transport moloz

Transport moloz

Servicii de transport moloz in Bucuresti cu autoutilitare ce suporta o greutate de 2 tone, se asigura personal pentru ridicarea sacilor cu moloz din apartamet. Autoutilitarele au acces in toate zonele orasului. Seriviciile de transport moloz cuprid si ridicarea usilor vechi, ferestrelor, obiectelor sanitare si orice alt obiect de aruncat.

Transport moloz Bucuresti 

Necesitatea acestui serviciu a venit odata cu extinderea si modernizarea orasului, fiecare dintre noi, odata pe an modernizeaza sau renoveaza macar o camera din locuinta. Cetatenii au devenit mai responsabil si folosesc serviciile unei firme de transport moloz. Firmele de transport moloz sunt putine. noi suntem una dintre ele, prima de pe piata acestui segment. De la bun inceput am incercat sa oferim cleintilor nostrii completare pentru zugravii care amenajeaza casa. Foarte putini zugravi ofera clientului si evacuarea molozului. Noi am inventat ac serviciu pentru a contibui la curatenia orasului si pentru a avea o afacere de durata.
Puteti apela cu incredere la serviciile de transport moloz, debarsare moloz la saci sau inchiriere container moloz. Firma noastre detine contract cu groapa de gunoi, astfel va garantam ca toate deseurile si molozul ridicat de la dumneavoatra ajung la o groapa de gunoi.
Transportam moloz in orice cantitate din orice zona a orasului. molozul de la apartamente trebuie incarcat in saci de rafie, greutatea lor nu trebuie sa depasesca 40 de kilograme. O echipa de muncitori se va ocupa de ridicarea sacilor de moloz din apartament. Acestia transporta molozul la groapa de gunoi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu